Paaseierenverkoop Ruiselede en Aarsele - 7 maart 2020Beste ouders, spelers, supporters, sympathisanten ….

Vorig seizoen gingen vele Pervollers op pad om lekkere paaseieren te verkopen. Die verkoop was een enorm succes. Daarom willen we dit graag herhalen, deze keer in Ruiselede én Aarsele!

Hiervoor hebben we natuurlijk veel enthousiaste verkopers en chauffeurs nodig. We rekenen daarom op jullie hulp!

Spelers, trommel jullie ploeggenoten alvast op om samen op pad te gaan.

Ouders, hopelijk kunnen we ook op enkele van jullie rekenen om de kinderen veilig door de straten van Ruiselede & Aarsele te loodsen en hen rond te voeren met de wagen.

De ploeg die het best vertegenwoordigd is, wordt getrakteerd op frietjes in de frituur op een latere afgesproken datum.

We verzamelen in de cafetaria van Pervol op 7 maart om 9 uur. Hierbij krijgen we allen een route en een plannetje mee om de Ruiseleedse én Aarseelse wegen af te schuimen met onze overheerlijke paaseieren!

Mogen we jullie vragen om allen talrijk in te schrijven via onderstaande knoppen in Peepl? Jullie kunnen ook altijd mailen naar elisedenys@pervol.be.

De paaseieren zijn een mix van verschillende soorten chocolade afkomstig van Chocolaterie Roose. (bruin-wit-fondant vol, bruin-wit-fondant praliné, marble en domino)

Deze zullen verpakt zijn in doosjes van 500g voor een prijs van 10 euro/doos.

Er is ook een mogelijkheid om op voorhand een bestelling te plaatsen. Dit jaar hangt er hier een beloning aan vast. De persoon die de meeste doosjes verkoopt op voorhand krijgt een mooie beloning.

Alle vooraf bestelde doosjes zijn af te halen op 7 maart 2019 in de cafetaria van Pervol vanaf 9u tot ten laatste 13 uur.

Bedankt alvast voor jullie talrijke komst en vele bestellingen!

Tot dan!

Praktisch


Locatie:Sporthal Ruiselede zat 7 Start: zaterdag 7 maart 2020 09:00